Waar moet je zijn als je hulp nodig hebt met innoveren? Op deze innovatie portal hebben we de mogelijkheden op een rij gezet. Zijn we er nog één vergeten? Laat het ons weten, dan zetten we hem erbij.

 

Aan de slag met innovatie? Zij helpen je verder:

LIOF

image.png

Jouw idee is welkom

LIOF voert het economisch beleid uit voor de Provincie Limburg, met de nodige subsidie en coaching. Ze ondersteunen met kennis, netwerk en kapitaal

Brightland Campus Greenport Venlo

image.png

Healthy Food and Nutrition

Onderdeel van de kennis-as van de Provincie Limburg. De focus ligt op gezonde voeding, veel kansen voor cross-overs met maakindustrie en logistiek. 

Rabobank Business Innovatie Team

image.png

Boost voor Limburg

Het innovatieteam van de Rabobank gaat Limburgbreed aan de slag met 9 personen. Zij dagen uit, verbinden en financieren. 


 

Manufactuur

Ondernemersklankbord

LWV

image.png
image.png
image.png

Leren van ervaring

Binnen het ondernemersklankbord geven oud-ondernemers onpartijdig advies. Er is een wekelijks spreekuur in de bibliotheek.

Furturize your business

LWV wil haar leden inspireren en onderlingen kennisdeling over innovatie bevorderen onder het motto: 'Futurize your business'.

Samen werken aan innovatie

Een verzamelgebouw voor creatieve en innovatieve ondernemers en start-ups. De ondernemers wisselen ervaringen uit en leren van elkaar. Ze organiseren een maandelijkse borrel met een goed verhaal.


 

Smart logistics centre

Kiempunt

Techno Valley

image.png
image.png
image.png

Agrofood innovatie

Kiempunt is een initiatief van LIOF en Provincie Limburg, in samenwerking met diverse regionale partners in de agrofoodsector. Met het online platform willen we gezamenlijke innovatie en samenwerking in de sector stimuleren.

Top in logistiek

Samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen om de logistieke regio Noord-Limburg verder te laten uitgroeien tot een Europese logistieke topregio

High tech innovatie

Het is de ambitie van Techno Valley om de economische waarde van deze sector in de komende jaren te verdubbelen. Samenwerkingen die nu tot stand komen zorgen voor oplossingen voor toekomstige maatschappelijke en technologische uitdagingen